Mandags news!

Ønsker du at slippe af med overspisning så kan dette måske være en hjælp for dig.


For nogle mennesker giver det mening at fjerne fristelserne fra hjemmet eller stille dem bagerst i skabet.


Et smart trick jeg så hos overspisningscoach Kris Lorenzen var har hun havde gemt sit chokolade i hendes postkasse. Hvis hun havde lyst til et stykke skulle hun derfor ned af trapperne og op igen for at spise de stykker hun havde taget med. På den måde blev hendes lyst og behov tilfredsstillet, uden at overspise og samtidig fik hun øget hendes aktivitets niveau ved at gå ned og op af trapperne.


Et andet trick er at gøre noget andet mere tilgængeligt. Det kunne fx være en frugtskål på bordet. Eller skiveskåret grønt og frugt i køleskabet.Find ud af det der virker bedst for dig og som passer bedst ind i netop din hverdag.


God mandag og god uge!

Sara Schmelling
2 visninger0 kommentarer

Mandags-news!

Som starten på en ny uge vil der fremover komme mandags-news hvor jeg enten gør op med forskellige ernæringsmyter, kommer med hjælpende redskaber du måske finder meningsfulde eller noget helt tredje. Hvis du har noget i tanker så skriv en kommentar eller send mig en privat besked, og så kan det være at det er dit emne jer tager op næste mandag!


Men idag handler det lidt om hvorfor "gode råd" aldrig er helt så gode..---Gode råd er sjældne gode..Det er min opfattelse at vi har en tendens til at give hinanden "gode råd" med på vejen i forhold til vores sundhed. Ofte er det bare sådan at de "gode råd" sjældne er gode.Det kan være at du har oplevet at en veninde/ven har givet dig et godt råd om at følge en bestemt kur, fordi vedkommen har haft kæmpe succes med den. Derfor vælger du også at starte på samme kur, men får ikke samme resultater. "Nederlaget" kan få dig til at føle at du mangler rygrad i forhold til din egen sundhed. Men det gør du ikke!.. Det kan være at den kur din veninde/ven har anbefalet bare ikke passer ind i din livsstil og dine værdier og at du derfor ikke har fundet det meningsfuldt for dig.Du er ekspert i dit eget liv og jeg er ekspert i mit, så derfor ved du også selv hvad der fungerer bedst for dig, og hvad der passer ind i din hverdag. Husk det, gode råd er kun gode hvis de tager udgangspunkt i dig og dit liv!


God uge og god mandag!

Sara Schmelling


3 visninger0 kommentarer